Mastercup jatkuu Forssassa osana Suvi-ilta -tapahtumaa lauantaina 15.6. Ilmoittautuminen on nyt avattu ja voit ilmoittautua mukaan täällä. Järjestäjä toivoo, että pyöräilijät ilmoittautuvat mukaan 11.6. mennessä, vaikka ilmoittautuminen sulkeutuu vasta 14.6. Huomaa, että valitsemalla vaihtoehdon ”ryhmäilmoittautuminen”, voit ilmoittaa kaikki seurasi osallistujat. Forssa on vakiinnuttanut paikkansa Mastereiden kisakalenterissa ja kyseessä on yksi kesän isoimmista urheilutapahtumista, joissa palvelut pelaavat mallikkaasti. Forssan rata on tasainen, mutta viime vuonnakin radalla nähtiin mallikas irtiotto, joka eteni aina maaliin asti. Lue lisää kilpailusta täältä.

Mastercup lähestyy nyt puolta väliä ja cupin pistetilanne on kutkuttava! Tuore pistetilanne löytyy nyt täältä ja Mastercupin perusteet voi palauttaa mieliin täältä.

Forssa on oiva paikka myös käynnistää Master kisakausi! Tervetuloa mukaan kaikki cupkisaajat ja erityisesti myös uudet kilpailijat!