Harri Sopanen palasi podium-kantaan para-pyöräilyn maailmancupin kauden toisen osakilpailun aika-ajokilpailussa Ostendessä, Belgiassa. Käsipyörien H1-luokan 18 kilometrin kilpailu ajettiin ankaran tuulen puskiessa suoraan Pohjanmereltä.

”Ehdottomasti yksi raskaimmista kisoista. Viimeisellä kolmen kilometrin osuudella puhuri iski niin suoraan vastaan, että mietin tuleeko tästä mitään. Tsemppasin itsenäni koko matkan ja puskin menemään. Kisan olosuhteista kertoo se, että aikani oli seitsemän minuuttia huonompi kuin viime vuonna, vaikka matka ja reitti oli tismalleen sama”, Sopanen kommentoi.

 

Teppo Polvi oli samaisessa H1-luokassa seitsemäs. Polvi ajoi nousujohteisen kilpailun, petraten yhden sijan puolimatkan tilanteesta, mutta lopullinen terävyys jäi puuttumaan.

 

Käsipyörien H3-luokassa Janne Seppälä sai kansainvälisen luokituksen ennen kilpailua, ja oli uransa ensimmäisessä maailmancupin aika-ajokilpailussa 47:s.

TULOKSET

Para-pyöräilyn maailmancup, Ostende, Belgia

Käsipyörien H1-luokan aika-ajokilpailu 18 km

 

Maxime Hordies, Belgia 46:44,67

Harri Sopanen, Suomi 49:40,77