Suomen Pyöräily ry:llä sekä IF Åland:illa ja Åland Eventillä on ilo kutsua kaikki Masterpyöräilijät Suomesta,  Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta maantiepyöräilyn Pohjoismaisiin mestaruuskilpailuihin Ahvenanmaalle 3.-4.8.2019. Lauantaina 3.8. ajetaan henkilökohtaiset aika-ajot (tempo) ja sunnuntaina 4.8. ajetaan yhteislähtöiset maantiekilpailut eri ikäluokissa. Ahvenanmaa on pyöräilijän paratiisisaari keskellä Itämerta ja saarella risteilee tuhatkunta kilometriä hyväkuntoisia asfalttiteitä. Kisakeskus sijaitsee Kärinsundissa Eckerön kunnassa noin 35 kilometriä Maarianhaminasta ja sen välittömässä läheisyydessä on tarjolla runsaasti majoitustilaa Käringsundin Kongressikeskuksessa. Käytä varatessasi etukoodia NMC2019 (katso pakettitarjoukset täältä).

Mestaruuskilpailuissa noudatetaan Pohjoismaisen Pyöräilyliiton (Nordiska Cykelförbundet) virallisia sääntöjä sekä UCI:n kansainvälisiä sääntöjä. Tutustu sääntöihin ennen ilmoittautumista ja huomioi erityisesti, että osallistumisoikeutta ei ole niillä kilpailijoilla, jotka osallistuvat maansa yleisen luokan mestaruuskilpailuun (Suomessa Elite-luokan Suomenmestaruuskilpailut). Kaikki muut kilpailijat toivotetaan tervetulleeksi runsain joukoin, eikä osallistuminen edellytä esim. maajoukkuevalintaa. Mahdolliseen maajoukkuevalintaan palataan hyvissä ajoin ennen kilpailua.

Suomessa ilmoittautuminen tapahtuu suoraan kisajärjestäjälle (toisin kuin tapahtumasivuilla mainitaan) alla olevasta linkistä.

Lue lisää kilpailusta täältä ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätietoja kilpailusta beni.kauhanen(a)texmoda.fi