Nuorisoyksikkö (NY) keskittää toimintansa vuonna 2019 kolmeen asiaan:

  • Tukihaku seuroille sekä uusien pyöräkoulujen että harrastajien kesäleirien tukemiseen
  • Yläkoululeirityksen kehittäminen
  • Kultainen Kampi Cupin kilpailukalenteri sekä lajien yhteinen palkintojenjako kauden jälkeen

 

Suurin taloudellinen panostus laitetaan seurojen tukeen. Vuonna 2018 toteutettu seuratukihaku poiki monia menestyksekkäitä hankkeita varsinkin uusien pyöräkoulujen muodossa. Vuonna 2019 tukihaku laajennetaan ottamalla mukaan myös kesäleiritoiminta pyöräilyä jo harrastaville lapsille ja nuorille.

Yläkoululeiritys on jatkunut Vierumäellä kaksi lukuvuotta kolmessa lajiryhmässä: maantie- ja maastopyöräily sekä BMX. Leiritystä jatketaan ja kehitetään, ja toimintaa laajennetaan Kisakallioon. Vuonna 2019 alkavalle leiritysjaksolle lähetetään kutsu kaikille -04 ..-06 syntyneille, lisenssin omaaville pyöräilyn harrastajille.

Nuorisoyksikkö avaa haun Kultainen Kampi Cup kisakandidaateille maanantaina 11.2., ja kokoaa Kultainen Kampi Cupin kalenterin kaudelle 2019. KK Cup palaa alkuperäiseen formaattiin. Vuonna 2019 Kultainen Kampi Cupissa ovat mukana lajeina maantie, maasto sekä rata. Tavoitteena ottaa mukaan myös cyclocross-kilpailuja jatkaen kilpailukautta syksylle. Pistelaskun haasteiden takia BMX ja Trial eivät ole cupissa mukana. Kauden lopussa pidetään palkintojenjakotilaisuus, jossa muistetaan sekä Kultainen Kampi Cupissa menestyneitä, että kaikkien lajien parhaita.

 

Nuorisoyksikön muodostavat:

Katariina Laakkonen, PJ vastuualueet budjetti sekä yläkoululeiritys, lajeista BMX
Sini Savolainen, sihteeri, vastuualueena Kultainen Kampi -konsepti, lajeista Rata
Seppo Kapanen, vastuualueena Kultainen Kampi -konsepti, lajeista maantie ja CX
Mervi Stenvall, vastuualueena tukihaun koordinointi, lajeista trial
Tommi Eklund, vastuualueena tiedotus ja nettisivujen ylläpito, lajeista maasto