Vain kaksi viikkoa Suomen mestaruutensa uusimisen jälkeen Kymi Anti-Flow:n Visa Linnala varmisti myös toisen perättäisen Suomi Cupin voittonsa ottamalla ykkössijan Kuopion Antikkalassa ajetussa osakilpailussa. Linnala on tehnyt tällä kaudella vakuuttavaa jälkeä, sillä jo ajetuista viidestä osakilpailusta hän on kerännyt 625 jaossa olleesta pisteestä peräti 605 ja johtaa cupia ennen viimeistä osakilpailua 295 pisteellä.

Muissa sarjoissa jännitettävää sen sijaan riittää, sillä mm. M30-sarjassa Aki Romppanen kiilasi Kuopion voitollaan Eki Vainikan ohi Cupin kärkeen viiden pisteen kaulalla ennen viimeistä osakilpailua. Naisten sarjassa puolestaan Savo MTB:n Manon Mariaud siirtyi kotikisan voitollaan Cupin kärkeen, perässään jaettua kakkossijaa pitävät Salli Saimovaara ja Eeva Pöllänen.

Antikkalan osakilpailun tulokset (.pdf)

Suomi Cupin pistetilanne osakilpailun 5/6 jälkeen (.pdf)