Suomen Pyöräilyn maantiepyöräilyn SM-kilpailuissa ja ŠKODA Cycling Cupin osakilpailuissa käytetään tästä edespäin ajanotossa sirua eli chippiä. Jokainen ajaja vuokraa kilpailuja varten oman chipin omakustannehintaan. Aluksi chippien käyttö on pakollista SM-kisoihin osallistujilla ja ŠKODA Cycling Cupin Elite-sarjoissa sekä kategoria 2:ssa.

Chipit ovat olleet koekäytössä alkukauden ŠKODA Cycling Cupin kilpailuissa.

– Siirrymme chipin käyttöön näin kesken kauden, koska palaute ja kokemukset Race Result AG:n chippien kokeiluista ovat olleet niin positiivisia ja rohkaisevia. Päätimme ottaa palvelun heti käyttöön, toteaa Suomen Pyöräilyn toiminnanjohtaja Ville Hyvärinen.

ŠKODA Cycling Cupin osakilpailussa Porvoon ajoissa chippi tulee kaikille ajajille käyttöön. Vuokraa omasi verkkokaupasta ja saat chipin haltuusi Porvoon ajojen kilpailukansliasta kuittia vastaan. Samaa chippiä voit käyttää koko kauden. Chipit palautetaan viimeisen ŠKODA Cycling Cupin Helsingin kortteliajon yhteydessä 25. elokuuta.

Näin alkuun Suomen Pyöräilyn maantiekilpailuissa siirrytään chippien käyttöön.

– Tavoitteenamme on ottaa pavelu käyttöön myös laajemmin maantiepyöräilyssä ja kaikissa muissakin lajeissa, joissa ajanottoa voidaan näin helpottaa, Hyvärinen sanoo.

Täältä voit vuokrata chipin käyttöösi:

http://sp.hobbydeed.com/kauppa