Viron Pyöräilyliiton (Estonian Cyclists Union) Pyöräilyvalmentajien kehittämisohjelma järjestää laadukasta, erityisesti cyclocross-valmennukseen tähtäävää pyöräilyvalmennuskoulutusta nyt huhtikuussa. Kaikki neljä päivää koulutusta järjestetään Tallinnassa Pirita Spordikeskuskella. Kouluttajana toimii laajan taustan valmennuksessa ja tapahtuman järjestämisessä omaava Keith Stocker, joka on työskennellyt muun muuassa sekä Britannian että Skotlannin pyöräilyn lajiliitoilla sekä nykyisin yrittäjänä.

 

Osallistujien tasovaatimus ja koulutusaikataulu

Vaatimuksena koulutuksiin osallistumiselle on EQF (European Qualifications Framework, Euroopan tutkintojen viitekehys yhtenäistämiseen) 3-5 tason aiempi koulutus Viron koulutusohjelmassa. Meillä Suomessa Valmentajan ammattitutkinto (VAT) ja Valmentajan erikoisammattitutkinto (VEAT) ovat asteikolla 4-tasoa. 1-3 tasojen valmentajakoulutuksesta vastaavat lajiliitot.

Huhtikuussa 2018 Stocker pitää 3 eri koulutusjaksoa, joista ensimmäinen on ensi viikolla 17.-18.4.2018 (EQF 3-4), keskittyen käytännön harjoituksiin ulkona (cyclo- tai maastopyörällä). Seuraava 0n 20.4. 1-päiväinen koulutus (EQF 5) keskittyen erityisesti Cyclocross-valmennukseen pohjautuen British Cyclingin Level 2 Cyclo-cross coaching Awardiin. Viimeinen koulutuspäivä 21.4. (EQF 3-4) tähtää nuorten harjoitteluun.

Ilmoittautuminen koulutuksiin sähköpostilla info@cxeesti.ee.
Osallistujat saavat ECU:n hyväksymän sertifikaatin osallistumisesta.

Tarkemmat tiedot koulutuksista, hinnasta jne. täällä.
Lisätietoja kouluttajasta täällä.