Panaracer on naisten maantiepyöräilyn maajoukkueen ja 19-vuotiaiden nuorten, Fincyclingin virallinen rengastoimittaja. Yhteistyö Panaracerin ja Suomen Pyöräilyn kanssa on solmittu Tokion 2020 olympialaisiin saakka.

– Tavoitteena on saada näkyvyyttä ja tuotteen nimi, Panaracer, ihmisten tietoisuuteen isommassa mittakaavassa. Samalla tuemme maantiepyöräilyn nuorten toimintaa, kertoo Suomessa Panaraceria edustavan Foxcomp Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Jalli.

– On hienoa, että nyt saamme kilpailukykyiset renkaat koko joukkueelle käyttöön. Tämä on selkeä askel ammattimaisempaan suuntaa suomalaisessa pyöräilyssä, toteaa Ville Hyvärinen Suomen Pyöräily ry:stä.

Japanilainen Panaracer tunnetaan maailmalla erikoisrenkaistaan. Yritys panostaa vahvasti tuotekehitykseen. Japanissa on paljon tietotaitoa rengasteollisuudessa ja siellä tuotetaan valtavasti raaka-aineita, kuten kuituja ja kankaita, renkaiden valmistukseen.

– Kaikki renkaat, mitä Panaracer tuottaa, tehdään Japanissa ja ovat erikoiskäyttöön. Työn laatu on huippuluokkaa. Panaracerin renkailla emme ainakaan anna yhtään tasoitusta kilpailuissa muille huippumerkeille, Jalli vakuuttaa.

Jalli näkee suomalaisen maantiepyöräilyn ympärillä paljon positiivista kehitystä.  Japanilainen rengastehdas Panaracer näkee myös Suomen naisissa ja nuorissa potentiaalia.

– Kun saamme siihen vähän lisää draivia ja tekemisen meininkiä ja yhteen hiileen puhaltamista, niin näyttää lupaavalta.

Yhteistyön myötä Panaracerin tuotteet tulevat myöhemmin Suomen Pyöräilyn jäsenseurojen saataville kannatushintaan paikallisten kauppiaiden kautta. Sitä ennen voit tutustua tuotteisiin valmistajan sivuilla www.panaracer.com tai Foxcompin verkkokaupassa: www.foxcomp.fi tai vierailla Foxcompin Turun myymälässä.