ŠKODA ja Suomen Pyöräily ry ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. ŠKODA tukee Suomen Pyöräilyn toimintaa laajasti harrasteesta huipulle. Kärkituotteena yhteistyössä on ŠKODA Cycling Cup.

– ŠKODA on ollut vahvasti mukana tukemassa suomalaista pyöräilyä jo useamman vuoden ajan. Nyt Suomen Pyöräilyn kanssa sovittu entistäkin laajempi yhteistyö vahvistaa Škodan asemaa pyöräilyn yhteydessä aina harrastepyöräilystä eri alalajien huipulle saakka. Tavoitteenamme on, että pyöräily saa suurempaa nostetta Suomessa ja pyöräilykaudesta 2018 tulee entistäkin viihdyttävämpi, sanoo ŠKODA-autoja maahantuovan Helkama-Auto Oy:n markkinointi- ja tuotejohtaja Jussi Kostiainen.

– Pääyhteistyökumppanuus näkyy meillä kattavasti koko toiminnassamme. Olemme erittäin tyytyväisiä, että ŠKODA lähti mukaan laajempaan yhteistyöhön, toteaa Suomen Pyöräilyn toiminnanjohtaja Ville Hyvärinen.

Tämän vuoden alussa myös ŠKODA Maantiecupin nimi muutettiin ŠKODA Cycling Cupiksi. ŠKODA on ollut mukana kilpailun yhteistyökumppanina jo kolme aikaisempaa vuotta.

– Uusi nimi kertoo paremmin kilpailun kokonaisuudesta. Siellä on huippujen maantieosakilpailun lisäksi kortteliajoa lapsille ja kaupunkikeskukset ovat vahvasti mukana maanteiden lisäksi, kertoo Hyvärinen.

– Totta kai autoilla on myös merkittävä rooli maantiekilpailujen järjestämisessä esimerkiksi turvaamisessa, huoltoautoina tai tuomareille, Hyvärinen jatkaa.

Škodalla on pitkä historia pyöräilyn parissa. ŠKODA on merkkinä aloittanut alun perin polkupyörien valmistajana jo vuonna 1895. ŠKODA tukee pyöräilyä merkittävästi myös kansainvälisesti ja ŠKODA-autot voitkin bongata suurimmista pyöräilykilpailuista.

– Pyöräilyn asema on vahvistunut merkittävästi kuten myös Škodan asema Suomessa. Laaja ŠKODA-mallisto tarjoaa erinomaiset vaihtoehdot suomalaiseen makuun. Tänä vuonna yhä mielenkiintoisempia kilpailuja sekä eri tapahtumia pyöräilyn ympärillä on koettavissa ympäri Suomea ja näissä tapahtumissa myös ŠKODA-mallistoa on nähtävissä.

– Iso kiitos tästä kuuluu Suomen Pyöräilyn vahvalle tahdolle kehittää pyöräilyä ja tavoitteenamme on saada yhdessä Suomen Pyöräilyn kanssa nostettua pyöräilyä harrastus- ja kilpaurheilun osalta entisestään. ŠKODA on näkyvissä lähes kaikissa Suomessa käytävissä pyöräilykilpailuissa ja tapahtumissa vuonna 2018, Kostiainen toteaa.