Haku ensi syksynä alkavaan yläkoululeiritykseen on auki.

Yläkoululeiritys on valtakunnallisesti hyväksyttyjen urheiluakatemioiden ja valmennuskeskusten yhdessä johtama ja toteuttama leirityskokonaisuus yhteistyössä lajiliittojen kanssa. Pitkäjänteinen prosessi sisältää leirit ja väliseurannat; sisällöt ovat Olympiakomitean koordinoimaa ja hyväksymää toimintaa. Urheilijalla on mahdollisuus osallistua toimintaan koko yläkoulun ajan. Tavoitteena on opiskelun, harjoittelun ja yleisen elämänhallinnan optimaalinen yhdistäminen kehittyvän nuoren elämässä.

Lukuvuodeksi 2018-2019 toimintaan haetaan innostuneita ja motivoituneita pyöräilyä harrastavia 7.-9.luokkalaisia (-03 – -05 ikäluokat). Pyöräilyn kolme lajiryhmää ovat BMX, maantie ja maasto/enduro/DH.

Laaja hakuinfo ja leirien ajankohdat

Hakulomake on auki 31.5. saakka

 

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Ville Kämppi
Yläkoululeirityskoordinaattori
Suomen Urheiluopisto
0407159784
ville.kamppi@vierumaki.fi

Katariina Laakkonen
Suomen Pyöräilyunioni ry
050 4485437
katariina.laakkonen@pyoraily.fi